KLINIKKEN

Din behandler - Min baggrund.


Mit navn er Elina Nicole. Jeg er ejer & indehaver af Klinik Elina Nicole. Jeg har altid vidst, at det var denne her vej jeg ville gå. Jeg brænder for mit fag og alt hvad der rør sig i branchen.


Jeg er uddannet statsanerkendt kosmetiker, med speiciale i avanceret hud og skønhed, og jeg har dermed en masse viden om huden og hudproblemer.  Jeg har arbejdet  for en række førende klinikker  i  omkring 5 år  og valgte i februar 2016, at realisere drømmen om mit eget sted. .


Udover uddannelsen som kosmetiker, er jeg uddannet vippeteknikker fra Starlash samt    shellac negle  hos CND.     

 

Jeg går meget op i, at opfylde den enkelte kundes behov uanset ønsker, køn eller alder. Jeg er nærværende under mine behandlinger og har kun dig i fokus.


Klinik Elina Nicole er en hyggelig klinik beliggende på Edisonsvej nr. 9 på Frederiksberg.


Det er en klinik hvor der er plads til alle og hvor resultater bliver skabt. Et sted hvor man kan blive den bedste version af sig selv.


Alle vores produkter er nøje udvalgt og er til, for at skabe de bedste resultater og behandlinger for dig.


Alle ansigtsbehandlinger udføres med  de resultatskabende produkter fra Nimue, som desuden er fri for parabener og parfume.Vi ser meget frem til at byde dig velkommen!

PARKERING

Der er 2 timers gratis parkering at finde ved klinikken, husk at stille P-skiven og appen på din telefon.


GAVEKORT

Vi udsteder gavekort på alle behandlinger eller alle beløb. Gavekortet vil altid blive pakket ind i en smuk æske.


BETALING

Hos Klinik Elina Nicole modtager vi kun kontanter eller mobilepay.  AFBUD

Afbud skal ske minimum 24 timer før behandlingen. Melder man for sent afbud vil man blive faktureret 50% af behandlingens pris. Udebliver man fra aftalen på selve dagen, vil man blive faktureret 100% af behandlingens pris. Afbud SKAL ske via opkald eller SMS 53515007.