KLINIKKEN

Din behandler - Min baggrund.


Mit navn er Elina Nicole. Jeg er ejer & indehaver af Klinik Elina Nicole. Jeg har altid vidst, at det var denne her vej jeg ville gå. Jeg brænder for mit fag og alt hvad der rør sig i branchen.


Jeg er uddannet statsanerkendt kosmetiker, med speiciale i avanceret hud og skønhed, og jeg har dermed en masse viden om huden og hudproblemer.  Jeg havde arbejdet  for en række førende klinikker  i  omkring 5 år,  da jeg valgte i februar 2016, at realisere drømmen om mit eget sted.

I december 2020 blev jeg mor til en lille dreng og da jeg gik hjemme på barsel fik jeg den idé, at det var på tide at udvide forretningen med en webshop, så jeg på denne måde også kan rådgive og hjælpe online samtidig med at arbejde med min passion for skønhedsprodukter.


Udover uddannelsen som kosmetiker, er jeg uddannet vippeteknikker fra Starlash samt negleteknikker fra CND.

 

Jeg går meget op i, at opfylde den enkelte kundes behov uanset ønsker, køn eller alder. Jeg er nærværende under mine behandlinger og har kun dig i fokus.


Det er en klinik hvor der er plads til alle og hvor resultater bliver skabt. Et sted hvor man kan blive den bedste version af sig selv.


Alle mine produkter er nøje udvalgt og er til, for at skabe de bedste resultater og behandlinger for dig.


Jeg ser meget frem til at byde dig velkommen!

PARKERING

Parkering kan være lidt svær at finde, så kom i god tid. Vesterbro er en betalingszone men klinikken ligger lige op ad Frederiksberg. Frederiksberg siden(sidevejene ved Gammel Kongevej) har 2 timer gratis parkering.


GAVEKORT

Jeg udsteder gavekort på alle behandlinger eller alle beløb. Gavekortet vil altid blive pakket ind i en smuk æske, har du ikke mulighed for, at komme forbi efter gavekortet kan det også sendes elektronisk på mail.

AFBUD

Afbud skal ske minimum 24 timer før behandlingen. Melder man for sent afbud vil man blive faktureret 50% af behandlingens pris. Udebliver man fra aftalen på selve dagen, vil man blive faktureret 100% af behandlingens pris. Afbud skal ske via opkald eller SMS 53515007.


BETALING

I klinikken modtager jeg kun mobilepay & kontant. 

På webshoppen kan du betale med kort.